
4 kycklingfileer gärna minutfileer
Marinad:
1dl sweet chili-sås
0,5 dl rapsolja
2 vitlöksklyftor finhackade
1 msk riven ingefära
0,5 msk citronsaft
0,5 msk kinesisk soja
1 tsk ostronsås
salt, peppar
Nudlar:
300g glasnudlar
0,5 purjolök
2 morötter
0,5 rödlök
100g sockerärter
1 röd paprika
0,5 zucchini
0,5 broccoli
1dl grädde
Gör så när.
Blanda ihop marinaden. Lägg kycklingstrimlor över marinaden och blanda ihop.
Låt stå gärna över natten.
Lägg glasnudlar i blöt i vatten.
Ansa och strimla grönsakerna.
Bryn kycklingbitarna hastigt i olja. Vänd ner grönsakerna
Låt nudlarna rinna av i ett durkslag.
Slå grädden i pannan, lägg i nudlarna och låt koka ihop lite.
Krydda med marinaden som är kvar eventuellt med mer salt och peppar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar