Du behöver:
75 g smör
10 skivor kavring 300g
Fyllning:
200g gravad lax i skivor
300 g färskost light
200 g färskost naturell
1 dl smetana
1/2 citron
2 msk finkornig stenbitsrom
2msk finhackad gräslök
1 msk finhackad dill
1/2 tesked salt
1 krm peppar
garnering:
1 dl smetana
citronskivor
dillkvistar
Gör så här:
Smält smöret. Mixa brödet och blanda med smöret. Tryck ut blandningen i en löstagbar form
Ställ formen i frysen.
Vispa ihop färskost och smetana ca 30 sek.
Blanda i finhackad lax rivet citronskal, rom, salt,gräslök, dill i ostblandningen.
Låt cheesecaken stå minst 5 timmar bred på smetana o garnera med citronskivor, dill o ev rom.rom
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar